Klik op de titel in het roze vakje boven het plaatje voor de link.

E-books zijn te bestellen via Kobo en Bol.com en Amazon.

Voor paperbacks van alle titels, kunt u terecht bij uw favoriete (online) boekhandel.

Veel leesplezier!

 

Er zijn praktische boeken, zoals het boek van Christiaan Salomons, want hij is jarenlang een hobby bierbrouwer geweest en hij kan daarover mooi vertellen. Dit boek heet Brewing by Design.

Verder heeft Anneke een reeks leesboeken uitgebracht, fictie gebaseerd op de soms schokkende werkelijkheid uit haar eigen werkverleden in Nederland en Canada.

Dit zijn spannende boeken, geschreven in begrijpelijke taal, geschikt voor de oudere jeugd, maar vooral voor volwassen. De rode draad van alle verhalen is het overleven van zeer moeilijke omstandigheden en de ontdekking dat niemand in zijn eentje al die problemen hoeft te doorstaan.

Anneke heeft meer dan tien jaar in Canada gewoond. Daar was ze werkzaam in het basis- en voortgezet onderwijs en ook in het maatschappelijk werk. Naar aanleiding van haar ervaringen schreef ze het boek Bloedspoor- Dreamcatcher. Dit is een zeer spannend boek met lovende recensies.

Alle boeken zijn online verkrijgbaar als e-book en paperback. 

Ook is er een boek te koop over het uitbroeden van eieren met een broedmachine.

Dit is een boek van Anneke Eising en het heet: Kuikens uitbroeden in de broedmachine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anneke schreef speciaal voor haar buurmeisjes een boek met verhalen uit de polder.

Dit boek heet Het Stoute Verhalenboek, met tekeningen en schilderijen van Anneke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloedspoor: Wanneer Olivia eindelijk kan ontsnappen aan haar gewelddadige pleegmoeder, verhuist ze naar Rosetown. Op een nacht hoort ze een baby huilen. Dit geluid triggert een diep weggestopte herinnering. Ze gaat op zoek naar haar eigen familie. Na een confrontatie met haar pleegmoeder bemachtigt ze twee dossiers. Diezelfde dag redt ze een mishandelde hond.
Een paar dagen later vindt ze het lichaam van een jong indianenmeisje in het ijskoude water van de rivier. Vanaf dat moment komt haar eigen leven in een stroomversnelling. Ze raakt verwikkeld in een macaber spel. Iemand heeft het op haar gemunt en daardoor raakt ze alles kwijt. Er verdwijnen meer meisjes die door niemand gemist worden. Olivia vermoedt dat ze weet hoe het zit, maar dan wordt ze zelf verdacht. Tijdens haar vlucht gaat ze op onderzoek uit. Zo begint haar zoektocht naar de moordenaars van andere indianenmeisjes. Dan leert ze een paar tienerhoertjes kennen en door hen komt ze tot een schokkende ontdekking.

 

 

Doris- Negen levens. Dit verhaal windt er geen doekjes om. Soms heb je als vrouw veel te verduren. En wat doe je dan? Vluchten of vechten? Je verstoppen? De hoofdpersoon van dit boek raakt van de regen in de drup. Langzamerhand verliest ze het vertrouwen in de mensheid en dan komt de dag dat ze moet kiezen. Dit is geen soft verhaal. Het vervolg komt eraan. De auteur schuwt hier geen enkele hindernis, want ook zij heeft geweld gekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vervolg op Doris:

Het zwarte water en de dood neemt je mee naar plekjes in Brabant uit Annekes jeugd.

De hoofdpersoon lijdt aan geheugenverlies, wordt gezien als een dader, maar weet ondertussen van niets. Ze weet te ontsnappen, maar dan begint de ellende pas goed.

Dit is het tweede deel van Doris, behoorlijk spannend en af en toe bijna een tikkeltje té wreed. Je kunt je afvragen wat is echt gebeurd en wat is fantasie?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Schaduwkant van het verlangen- Het mysterie van de verdwenen mannen, was een van de eerste boeken die Anneke Eising schreef. Tussen de regels door voel je een soort wrange humor met een vleugje romantiek. Maar vergis je niet. Ook dit is een verhaal over wreedheden en ontsnapping. Vluchten kan altijd. Vechten is een keuze die soms onomkeerbaar is. Dit boek is al door veel lezers gekozen. Het leest makkelijk weg. Het speelt zich af in Nederlands Brabant en de Belgische Ardennen. De keuze van de bewuste brug speelt in meer verhalen van Annekes hand. Ze houdt van De Ardennen, dat is duidelijk. (Zie Doris- Negen levens), maar ook daar gaat het soms gruwelijk mis.

 

 

 

 

 

 

 

Pesters vliegen solo. Een boek voor de jeugd, geschreven naar aanleiding van al die pestkoppen die eigenlijk heel zielig zijn. In dit verhaal wordt een gepeste jongen, zelfs zijn vader doet daaraan mee, de meest gehate pestkop van de school. Hij is daar al snel een meester in, want ja, al doende leert men. Hij gaat daarin heel ver. Te ver. En dan staat hij letterlijk en figuurlijk aan de rand van de afgrond, want hij heeft maar een vriendin, en die...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosheks- Wolvenjacht. Dit boek gaat over ontsnappen in je dromen, over het aanscherpen van je speciale gaven en het najagen van het ongrijpbare.

Anneke noemt het een modern sprookje. Het verhaal speelt vooral in het mooie Groningen en net over de grens in Duitsland. De aanleiding van dit verhaal is een droom. Dit is ook een spiritueel boek, maar vooral een spannend verhaal met een onverwacht einde. Geschikt voor veertien plus, maar zeker ook voor volwassenen met jonge harten. Anneke zegt: 14- 100 jaar of ouder. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben altijd onderweg- Flarden uit mijn bestaan. Dit is een verzameling verhalende gedichten die onderweg in de trein geschreven zijn. Wil je Anneke leren kennen? Dan is dit boek een aanrader!

Er staan illustraties in, gemaakt door Anneke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Engelstalig: Girl on the run. Dit is de herziene versie van Adrenalin Run Surviving a blue Monday. Wanneer je erachter komt dat een crimineel het op jou heeft gemunt, omdat je moeder wat meer spanning in haar leven zoekt, dan word je snel volwassen, je moét wel!

After her mom leaves her and her dad without so much as a note, Jessie's world collapses. But then on that Blue Monday, as she calls it... everything seems to happen all at once.